Bet365 – 100% bonus

Bet365 е разположен в Стоук-он-Трент, Англия. Фирмата е клон на Bet 365 груп и е лицензирана да извършва хазартни дейности във Великобритания. Има клонове в над 140 страни и над 700 работници, а клиентите са над 1,5 милиона.

Bet365 предлага разнообразие от спортове, част от които рядко се срещат в останалите уебсайтове. Този факт помага в улавянето на вниманието на потребителите по цял свят. Друго предимство на сайта е възможността да се участва в игри от типа плей-ин или да се залага на живо. Веднага след като играта започне, могат да почнат и залозите. Помощта, оказана от сайта, е удобна и разбираема. Освен помощта от сайта, има и асистенти от кол-центровете, които изпълняват ролята на център по поддръжка.

Bet365 – click – предлага многобройни бонуси, както на новопривлечените си клиенти при регистрация, така и на настоящите

-100% Bet365 бонус до 100 лв. при откриване на нова сметка

-100% бонус за комбинации на европейски мачове

-100% Bet365 бонус до 50 лева при първи залог, направен от мобилен телефон или таблет през приложението „Бет365 Навсякъде“ или мобилната версия на сайта. Промоцията изтича на 30-ти септември 2013 г.

Bet365 не са на пазара от скоро и притежават дългогодишен опит в предлаганите от тях услуги. За изминалите над близо 15 години сумата на предложените и реално изплатените бонуси надвишават няколко милиона евро. Продължават да предлагат един от най-атрактивните бонуси за нови играчи в онлайн пространството, и са останали може би единствените, които не са забранили България от списъка с възможност за усвояване на бонус – бонус, чиито размер достига до 200 лева!!!!

различни игри Bet365 – http://www.bg.top10-bookies.com

Bet 365 – изпъква в желанието си да бъде надеждна компания за нейните клиенти посредством големи спортни залози, извършвани онлайн. Плащания могат да се извършват с Moneybookers, Ukcash, регулярни мейл депозити, дебитни карти, кредитни карти (Маstercard или Visacard), Click2pay, 1-Pay и Entropay. Единственото ограничение, което може да бъде забелязано с фирмата е, че са ограничени залагащите от САЩ.

Тази онлайн компания за залагане е най-добрата за играчи от ниско и средно ниво, които искат да задоволят страстта си към залагане.

Comments are closed.